DE 4 ELEMENTEN VAN DE PERFECTE SCHEERBEURT


EEN INNOVATIEVE WEG NAAR DE PERFECTE SCHEERERVARING


Elke stap is vakkundig uitgevoerd om een optimaal scheerresultaat te bereiken, terwijl het scheren wordt getransformeerd van een karwei naar een gewaardeerd onderdeel van het ochtendritueel.

1 | PREPARE

Our Pre-Shave Oil biedt een beschermende barrière en verbetert het glijden van het scheermes. Gebruik altijd warm water tijdens het scheren om de baard te verzachten en de poriën te openen. Voor het beste resultaat scheert u na of tijdens een warme douche.

2 | LATHER UP!

Breng vervolgens The Art of Shaving Shaving Cream aan, geformuleerd met glycerine voor een glad en comfortabel scheerresultaat. Gebruik onze Badger Shaving Brush voor een rijk en warm schuim op je gezicht.

3 | Scheer een schoon,

scherp mes in heet water. Scheer met zachte druk met de korrel van uw baard. Merk op dat de haren in verschillende richtingen kunnen groeien. Voor een betere scheerbeurt moet u opnieuw laten schuimen en zachtjes tegen de nerf scheren.

4 | MOISTURIZE

After scheren, spoel het af met koud water en dep het droog. Gebruik The Art of Shaving After-Shave Balm, geformuleerd met Sheaboter en jojoba-olie om de droge huid na het scheren te revitaliseren en te kalmeren.