Anti aging Producten

Jhaaman mencare Verzorgingsproducten voor mannen heeft een uitgebreid anti aging producten. De juiste Anti aging producten voor mannen kiezen. 

Hormonen spelen een belangrijke rol in de conditie van de huid, en als je de huid van mannen en vrouwen vergelijkt, zijn er verschillen in structuur. Een hoger testosterongehalte zorgt ervoor dat de huid van mannen ongeveer 20% dikker is dan die van vrouwen. Hun huid bevat ook meer collageen en produceert twee keer zoveel talg.

Hierdoor is de hydrolipidenfilm op het oppervlak van de mannenhuid sterker. Hun huid is steviger, beter beschermd en minder gevoelig. Bovendien veroudert de huid langzamer.

Maar hoewel de huid van mannen aan de buitenkant taai en veerkrachtig lijkt, is het eigenlijk complexer dan je zou denken. Omdat het veel talg produceert, is de mannenhuid vetter dan de vrouwenhuid. En natuurlijk kan een teveel aan talg en een vette huid leiden tot verstopte poriën, mee-eters en glans.

anti aging producten

Er zijn ook andere nadelen… De huid van de man zweet meer, waardoor het meer uitgedroogd is. De onderhuidse vetlaag is fijner, waardoor de huid makkelijker vocht verliest. Het heeft ook te maken met de harde effecten van het scheren, die de huid kunnen beschadigen en microschaafwonden, irritatie, ingegroeide haren, enz. kunnen veroorzaken. Dit eist zijn tol van de hydrolipidenfilm, die het daardoor moeilijker heeft om bacteriën te bestrijden – waardoor de huid vatbaarder is voor puistjes.

WAT ZIJN DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING BIJ MANNEN?

Het is niet belangrijk om de mannenhuid te voorzien van actieve ingrediënten die werken om de tekenen van veroudering te voorkomen en te verzachten.

Terwijl de huid van mannen langzamer kan verouderen dan die van vrouwen, zullen zich na een bepaalde leeftijd natuurlijk rimpels en fijne lijntjes vormen. Er wordt minder collageen en elastine geproduceerd en de huid begint uit te zakken.

Een ander ding dat gebeurt met het ouder worden is dat de celvernieuwing vertraagt. Dode huidcellen bouwen zich op aan het oppervlak van de opperhuid en de huid wordt doffer.

Naarmate de huid meer uitgedroogd raakt, heeft deze de neiging om strak en oncomfortabel aan te voelen.

Een anti-verouderingsproduct voor mannen moet daarom inwerken op het verschijnen van rimpels, celvernieuwing en dofheid, en de huid soepeler en comfortabeler maken.

anti aging producten
Nuxe anti aging producten

HET KIEZEN VAN EEN NATUURLIJKE, BIOLOGISCHE Anti aging producten VOOR MANNEN

Om effectief tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van de mannenhuid en tegelijkertijd de tekenen van veroudering te voorkomen of te verminderen, kiest u voor hoogwaardige, natuurlijke, biologische huidverzorgingsproducten.

Het is de moeite waard om te kijken naar de vettige stoffen in een anti aging producten. Een cosmetische crème is gemaakt van een emulsie die bestaat uit een waterige fase en een olie- of vetfase.

Deze vormen het hoofdbestanddeel van het product, dus ze moeten zorgvuldig worden gekozen.

Vermijd formuleringen die minerale oliën bevatten die afkomstig zijn uit de petrochemische industrie. Kijk hiervoor uit naar de volgende ingrediënten: Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Cera Microcristallina, Minerale olie. Kijk ook uit naar ingrediënten die eindigen met methicone of siloxaan. De effecten van deze ingrediënten op de huid zijn minimaal: ze vormen een occlusieve film die vocht vasthoudt, maar ze kunnen de poriën blokkeren en kunnen ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Het goede nieuws is dat ze verboden zijn door biologische certificatie-instellingen – een andere goede reden om te zoeken naar een gecertificeerde biologische anti-rimpel crème voor mannen!

Zoek naar plantaardige oliën – maar niet zomaar plantaardige oliën! Biologische, virgin, eerste koudgeperste oliën zijn het beste. Ze zijn rijk aan hoogwaardige lipiden en kunnen de hydrolipidenbarrière van de huid binnendringen, om de huid te beschermen zonder haar vettig te maken. Bovendien heeft elke botanische olie zijn eigen kenmerkende eigenschappen – kalmerend, herstellend, antioxidant, ontstekingsremmend, enz. – om aan de behoeften van de huid te voldoen. En wanneer de huid op natuurlijke wijze gehydrateerd en gereguleerd is, probeert ze niet langer te compenseren door overproductie van talg.

Cosmetische producten dringen gemakkelijker door in de mannenhuid. Dus, of je nu kijkt naar de oliën of andere actieve ingrediënten in een gezichtscrème, zoek naar goede kwaliteit en geef altijd de voorkeur aan natuurlijke en biologische ingrediënten! Zo vermijdt u de minder gewenste ingrediënten in conventionele anti-verouderingscrèmes (petrochemische derivaten, bewaarmiddelen en geuren die de huid irriteren, hormoonontregelaars, …), die gevaarlijk kunnen zijn en uw huid kunnen verstoren.

Bij Jhaaman Mencare zijn we erg kieskeurig welke producten wij aanbieden. Als gevolg daarvan kunnen we natuurlijke, gecertificeerde biologische huidverzorgingsproducten garanderen, vrij van parabenen, PEG’s, minerale oliën, GGO’s en synthetische kleur- en geurstoffen.

anti aging producten
Shiseido men anti aging producten

LA CREME DE L’HOMME: MOGELIJK DE ULTIEME BIOLOGISCHE Anti aging producten VOOR MANNEN…

La Crème de l’Homme is een biologische anti aging producten met 99% natuurlijke ingrediënten, waarvan 60% biologisch is, die is afgestemd op de behoeften van de mannenhuid. Het werkt om de huid te beschermen, te herstellen en glad te maken, en laat haar mat achter – niet glimmend! De werking wordt versterkt door het zachte focus-effect van Mica, waardoor rimpels en fijne lijntjes zichtbaar worden verminderd.

La Crème de l’Homme bevat biologische, virgin, eerste koudgeperste oliën:

  • Baobab olie, om de huid te helpen vrije radicalen te bestrijden;
  • Hennepzaadolie, die de huid helpt te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf en die de huid voorziet van elementen die essentieel zijn voor haar structuur en voor het behoud van haar jeugdige uitstraling;
  • Jojoba-olie, die barst van de voordelen: ongelooflijk zacht, werkt kalmerend, verzachtend, beschermend, herstellend, regenererend, gladstrijkend en verstevigend, terwijl het uitdroging tegengaat en de vorming van rimpels helpt te voorkomen;
  • Sesamolie, die de geïrriteerde huid verzacht.

La Crème de l’Homme bevat ook andere natuurlijke anti-aging werkstoffen die ideaal zijn voor de verzorging van de mannenhuid:

  • Ginseng, om de huid te stimuleren en te verstevigen;
  • Hyaluronzuur, dat werkt om de huid te hydrateren en glad te maken, met behoud van de elasticiteit;
  • Aloë Vera, met uitstekende hydraterende en helende eigenschappen, die cellulaire veroudering tegengaat.

La Crème de l’Homme is een heilzaam organisch mengsel dat de kern van de formule vormt en uw huid voorziet van alle natuurlijke elementen die nodig zijn om het evenwicht te bewaren en tekenen van veroudering te voorkomen of te verminderen.

Hoe kunt u het dan in uw routine opnemen? Druk elke ochtend één keer op de bovenkant van de pot, zodat het precies de juiste hoeveelheid oplevert. Breng het met opwaartse streken aan op de wangen, het voorhoofd, de zijkanten van de neus en de hals. En als u een baard heeft – en die is niet al te lang – kan die zelfs nog leuk zijn! Jhaaman Mencare anti aging producten!

70fec432 496d 4081 873a 07b723ab8624 1.da1feb6f4db963875fe26dc694744f87
Lab series anti aging producten

Jhaaman Mencare anti aging producten

Even Kort door de bocht onze huid is ons grootste orgaan en wordt iedere dag weer blootgesteld aan allerlei weersinvloeden. Zoals wind, zon, koude en luchtvervuiling. Daarnaast uw hoofdhuid word regelmatig aangevallen door een scheermes of scheerapparaat. Daarom is het van groot belang dat de mannenhuid goed verzorgd wordt. Jhaaman Mencare heeft zorgvuldig de beste anti aging producten samen gesteld voor U.

verzorgingsproducten voor mannen

Adam Revolution Anti Aging Verzorgingsproducten

Adam Revolution is speciaal samengesteld voor mannen die graag voor zichzelf zorgen en die luxe waarderen. Adam Revolution is pionier op het gebied van het meest geavanceerde huidverzorgingsonderzoek om ervoor te zorgen dat hun producten de allerbeste zorg leveren voor alle huidverzorgingsproblemen.

Clinique For Men Verzorgingsproducten

Clinique for men heeft een ruim aanbod van verzorgingsproducten voor mannen. Clinique for men heeft voor top tot teen verzorgingsproducten.

Clinique for men anti aging producten

STOER Skin Care anti aging producten voor mannen

“STOER Skin Care with Clima 5 Technology is door de beste mannenmode- en mannenverzorgingsmagazines aanbevolen als een van de beste producten voor het behoud van een mooie huid”.


Men’s Health: “Turbocharge uw huidverzorgingsroutine met het high-tech Firm & Protect Moisturising Serum van STOER Skincare for Men. Dit matte serum, dat hydrateert en toch licht is, helpt agressieve invloeden van buitenaf te bestrijden en stimuleert de productie van collageen om de huid steviger, sterker en veerkrachtiger te houden”.


Theatre And Performance: “Het technologisch meest geavanceerde STOER Skincare for Men gamma voor mannen markeert de komst van een resultaatgerichte verzorging voor de mannelijke huid die de prestaties van de allerbeste huidverzorgingsmerken voor vrouwen evenaart.


Style – Skin Deep: “De nieuwste, grootste export van Schotland vliegt al van de planken van Harvey Nichols, waar het exclusief is gelanceerd. STOER’s assortiment van mannelijke huidverzorgingsproducten is ontworpen om uw huid te beschermen tegen het weer van de hardste elementen – en ook om bij te dragen aan de bescherming tegen de verwoestingen van de tijd”.

anti aging producten
Stoer skin care anti aging producten voor mannen